WISMEC

WISMEC Luxotic NC 250W 20700 Box Mód

  • Doprava zdarma
4,7 na základě 3 hodnocení

Pro obrovský výkon nepotřebujete složité režimy, displej a mod plný funkcí. Jak dokazuje Luxotic NC mod od Wismec, stačit vám budou dvě baterie 20700 (nejsou součástí balení) s dostatečně vysokým vybíjecím proudem a jednoduchý potenciometr, kterým si snadno nastavíte výstupní napětí. Celý popis

Green Resin
Green Resin
Skladem online
1 299 Kč
+ získáte 64 bodů Více informací

Pro obrovský výkon nepotřebujete složité režimy, displej a mod plný funkcí. Jak dokazuje Luxotic NC mod od Wismec, stačit vám budou dvě baterie 20700 (nejsou součástí balení) s dostatečně vysokým vybíjecím proudem a jednoduchý potenciometr, kterým si snadno nastavíte výstupní napětí. Luxotic NC kromě toho nabízí i možnost přepnutí baterií do paralelního, nebo sériového zapojení. Už je tak na vás, jestli spíš preferujete delší výdrž, nebo nespoutaný výkon dvou baterií.

Na rozdíl od čistokrevného mechanického modu se u Luxotic NC můžete spolehnout na řadu šikovných ochran, které zabezpečí každodenní používání. Ochrání vás proti zkratu, vaše baterie se nepodbijí a má i teplotní ochranu. Pro využití kapacity obou baterií, případně plného výstupního napětí stačí jednoduše přepnout spínačem v horní části modu.

Pro správné a bezpečné používání doporučujeme zvolit dvě stejné a stejně staré baterie.

Obsah balení a parametry

1x Luxotic NC Mod
2x adaptér pro 18650 baterii

Obsah balení může být ještě upřesněn.

Rozměry: 96,2mm x 54,5mm x 26,6mm
Výstupní výkon: max. 250W
Nastavitelní napětí: 1V-8V (v sériovém režimu)
Podporované režimy: Paralelní a sériový
Podporovaný odpor: 0,1Ω-3Ω
Baterie: 2x 20700 / 18650 (alespoň 25A) – nejsou součástí balení
Nabíjení: externí
Závit: 510 a odpružený kontakt

Obsah balení a parametry

Baterie

Po vysunutí spodního krytu poskytuje Luxotic NC snadný přístup k místu pro dvě baterie. Používat můžete jak novější typ 20700, tak společně s adaptérem také klasické baterie 18650.

Baterie

Režimy

Luxotic NC sice nedisponuje displejem nebo běžnými režimy, ale nabízí praktické přepínání mezi paralelním a sériovým zapojením baterií. Ať už využijete plnou kapacitou obou baterií, nebo maximální výstupní napětí, přepnutí mezi těmito režimy nebylo nikdy snazší.

Režimy

Nastavení napětí

V rámci sériového zapojení navíc můžete nastavit výstupní napětí pomocí jednoduchého potenciometru. V rozsahu 1V-8V si každý najde to svoje ideální nastavení.

Nastavení napětí

Nabíjení

Baterie je potřeba nabíjet v externí nabíječce.

Nabíjení
Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
4,7
Průměrné hodnocení tohoto produktu
(94 %)
Hodnotilo 3 uživatelů

Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

Parametry
VýrobceWISMEC
Záruka24 měsíců
BarvaZelená
Podporované režimyNastavení napětí
Šířka / průměr27 mm
Výška96 mm
Počet článků2
Typ baterie18650, 20700
Nahoru

Důležité informace


Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).