Joyetech

Joyetech ProCore Remix RTA/RDA/Subohm Clearomizér

  • Doprava zdarma
3,8 na základě 4 hodnocení

Joyetech je znám především svými jednoduchými e-cigaretami pro začátečníky, případně mody střední třídy, a je tak trochu překvapením, že přichází se svým prvním atomizérem pro motání. Nebyl by to však Joyetech, kdyby si pro nás nepřipravil něco speciálního. Celý popis

Stříbrná
Stříbrná
Skladem online
1 099 Kč
+ získáte 54 bodů Více informací

Joyetech je znám především svými jednoduchými e-cigaretami pro začátečníky, případně mody střední třídy, a je tak trochu překvapením, že přichází se svým prvním atomizérem pro motání. Nebyl by to však Joyetech, kdyby si pro nás nepřipravil něco speciálního. ProCore Remix toho umí mnohem víc, než by se na první pohled mohlo zdát a jistě vás překvapí svou univerzálností.

Jedná se v podstatě o atomizér 3 v 1. Je totiž jen na vás, jestli ho budete používat jako RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky., RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. případně jako klasický nízkoodporový tank na tovární žhavící hlavy. Ano, ProCore Remix tohle vše umí a není vůbec složité si tank poskládat přesně tak, jak v danou chvíli chcete a potřebujete. Máte rádi tanky, kam si namotáte vlastní spirálky? Není problém, ProCore Remix nabízí jednoduchou základnu, kam si snadno umístíte dvě spirálky, nebo se speciálním blokem pouze jednu spirálku. Raději si e-liquid kapete? Stačí odšroubovat horní část, na základnu našroubovat kryt a to vše uzavřít skleněným tělem.

Pokud ale nemáte čas nebo chuť si motat vlastní spirálky, není nic jednoduššího než místo základny našroubovat ProC hlavu a pak máte na výběr, jestli zvolíte mini verzi s objemem 2ml, případně prodlouženou verzi s kapacitou až 4,5ml. To vše je doplněno o velmi jednoduchý systém horního plnění a spodní libovolně nastavitelný přívod vzduchu.

Nejedná se o hotový produkt. Některé součásti mohou vyžadovat instalaci spirálek, případně jejich namotání a vložení vaty.

Obsah balení a parametry

1x ProCore Remix
1x prodloužený komín
1x skleněné tělo 2ml
1x RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky. komora
1x RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. komora
1x RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. kryt
1x RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky./RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. základna
1x žhavící hlava ProC1 0,4Ω (40W-80W)
1x organická vata
2x předmotané clapton spirálky
Náhradní součástky

Obsah balení může být ještě upřesněn.

Průměr: 25mm
Kapacita: 2ml / 4,5ml
Závit: 510
Materiál: nerezová ocel a sklo

Obsah balení a parametry

RTA

Tank pro motání vlastních spirálek nabízí jednoduchou konstrukci. Na základnu stačí po nainstalování spirálek a vaty našroubovat komoru a na ní pak skleněné tělo s horní částí. Spodní přívody vzduchu zajišťují skvělou chuť a hodně páry. Základna má dostatek místa pro clapton spirálky a těšit se můžete také na praktické horní plnění.

RTA

RDA

Raději byste si e-liquid dokapávali přímo na vatu? Odšroubujte tělo s horní částí, komoru a našroubujte RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu. kryt spolu se skleněným tělem a integrovaným náustkem. Rychlá a jednoduchá přestavba na kapací atomizér.

RDA

Nízkoodporový tank

S ProCore Remix si ale nemusíte pouze motat spirálky, použít můžete také tovární hlavy ProC. Prostě vyšroubujte základnu pro instalaci spirálek a našroubujte místo ní žhavící hlavu. Pak už je jen na vás, jaké sklo s horní částí použijete, ProCore Remix bude mít buď 2ml, nebo 4,5ml.

Nízkoodporový tank

Pro jednu spirálku

Chcete si ProCore Remix užít pouze s jednou spirálkou? Použijte speciální blok.

Pro jednu spirálku

Plnění

Stejný systém horního plnění jako u ProCore Aries. Horní část jednoduše odklopíte. Nemusíte nic šroubovat.

Plnění

Přívod vzduchu

Ve všech variantách atomizéru je vám k dispozici spodní libovolně nastavitelný přívod vzduchu.

Přívod vzduchu
Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
3,8
Průměrné hodnocení tohoto produktu
(76 %)
Hodnotilo 4 uživatelů

Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

Parametry
VýrobceJoyetech
Záruka24 měsíců
BarvaStříbrná
Způsob použitíDL
Šířka / průměr25 mm
Objem2 ml
Nahoru

Důležité informace


Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).