eLeaf

Eleaf ELLO S Clearomizér - 2ml

    5,0 na základě 1 hodnocení

    Další verze nízkoodporového tanku ze série Ello od Eleaf. Širší Ello S nabízí průměr 25mm a bude tak daleko lépe sedět a vypadat na větších modech. Celý popis

    Zelená
    Zelená
    Skladem online
    599 Kč
    + získáte 29 bodů Více informací

    Další verze nízkoodporového tanku ze série Ello od Eleaf. Širší Ello S nabízí průměr 25mm a bude tak daleko lépe sedět a vypadat na větších modech. Celkově menší rozměry se odráží také v nižší kapacitě, ta dosahuje na 2ml. Vše je ale kompenzováno extrémně jednoduchým systémem plnění, kdy stačí posunout horní část s náustkem a poté už jen doplnit svůj e-liquid. Klasická konstrukce vám umožní rychlé rozložení tanku na jednotlivé díly a případné vyčištění všech částí.

    Ello S využívá HW žhavící hlavy, které jsou k dostání hned v několika variantách. V sadě obdržíte rovnou dvě hlavy. HW3 se třemi spirálkami, odporem 0,2Ω a doporučeným výkonem 50W-130W a HW4 se čtyřmi spirálkami, odporem 0,3Ω a doporučeným výkonem 40W-110W jsou určeny pro tvorbu mraků páry a pro přímé potahování do plic. Dokoupit lze také HW1 s jednou spirálkou a odporem 0,2Ω, případně HW2 se dvěma spirálkami a 0,3Ω.

    Obsah balení a parametry

    1x Ello S Tank
    1x žhavící hlava HW3 0,2Ω (50W-130W)
    1x žhavící hlava HW4 0,3Ω (40W-110W)
    1x těsnící kroužek

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 51,5mm x 25mm
    Kapacita: 2ml (možnost zvětšit na 4ml)
    Závit: 510
    Náustek: Vlastní

    Obsah balení a parametry

    Ello S

    Jednoduchý nízkoodporový tank s průměrem 25mm

    Ello S

    Žhavící hlavy

    Součástí balení jsou dvě žhavící hlavy určené pro přímé potahování do plic. Zatímco HW3 bude pro své tři spirálky potřebovat 50W-130W, HW4 se čtyřmi spirálkami si vystačí s 40W-110W.

    Žhavící hlavy

    Plnění

    Už nemusíte nic šroubovat, stačí posunout horní část tanku a pohodlně doplnit svůj e-liquid.

    Plnění
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    5,0
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (100 %)
    Hodnotilo 1 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceeLeaf
    Záruka24 měsíců
    BarvaZelená
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr25 mm
    Výška52 mm
    Objem2 ml
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).