Asmodus

Asmodus Voluna RTA

    4,1 na základě 10 hodnocení

    První RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky. od Asmodus nese jméno Voluna, je určeno pro dvě spirálky a jeho konstrukce je uzpůsobena tak, abyste si užili báječnou chuť e-liquidu. Kuželový tvar komory perfektně zahušťuje vzniklou páru a Voluna tak dosahuje skvělých výsledků. Celý popis

    Duhová
    Duhová
    Skladem online
    399 Kč
    + získáte 19 bodů Více informací

    První RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky. od Asmodus nese jméno Voluna, je určeno pro dvě spirálky a jeho konstrukce je uzpůsobena tak, abyste si užili báječnou chuť e-liquidu. Kuželový tvar komory perfektně zahušťuje vzniklou páru a Voluna tak dosahuje skvělých výsledků. To je také umocněno konstrukcí přívodů e-liquidu, které spíše připomínají RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu.. V kontaktu s e-liquidem je tak mnohem více vaty, což zlepšuje zásobení e-liquidu a minimalizuje případné potahy na sucho.

    Jednoduchá základna má pouze dva kontakty, do kterých se vkládají obě spirálky. Přímo pod spirálkami se nachází otvory, které ze spodní základny přivádějí vzduch. Ten se tak s vytvořenou párou dokonale promísí a na vás čeká jedinečný chuťový zážitek. Dostatečně velké přívody vzduchu jsou libovolně nastavitelné a bez problému je přizpůsobíte různým spirálkám a odporům. Široký náustek je součástí horní části atomizéru a poskytuje příjemně volný potah i s nízkými odpory.

    Nejedná se o hotový produkt. Některé součásti mohou vyžadovat instalaci spirálek, případně jejich namotání a vložení vaty.

    Obsah balení a parametry

    1x Voluna RTARebuildable Tank Atomizer, tedy atomizér s tankem (nádržkou) pro namotání vlastní spirálky.
    1x náhradní skleněné tělo
    1x inbus
    2x předmotané fused clapton spirálky (2x26 Ni80)
    2x náhradní šroubky
    Náhradní O-kroužky

    Obsah balení může být ještě upřesněn.

    Rozměry: 45mm x 25mm
    Objem: 2,5ml
    Spirálky: Dvě
    Závit: 510
    Náustek: Vlastní

    Obsah balení a parametry

    Základna

    Pouze dva kontakty vám stačí pro dvě spirálky. Jsou dostatečně široké i pro clapton spirálky a základna nabízí hodně místa pro vatu, která je v atomizéru usazena podobně jako v případě RDARebuildable Dripping Atomizer, tedy atomizér pro namotání vlastní spirálky určený pro kapání e-liquidu..

    Základna

    Plnění

    Pro naplnění stačí odšroubovat celou horní část atomizéru. Dva široké otvory si poradí i s velkými kapátky.

    Plnění
    Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
    4,1
    Průměrné hodnocení tohoto produktu
    (82 %)
    Hodnotilo 10 uživatelů

    Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

    Parametry
    VýrobceAsmodus
    Záruka24 měsíců
    BarvaDuhová
    Způsob použitíDL
    Šířka / průměr25 mm
    Výška45 mm
    Počet spirálek2
    Objem2.5 ml *
    * Tento výrobek je určený pro náplně bez obsahu nikotinu.!
    Nahoru

    Důležité informace


    Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

    Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).