Asmodus

Asmodus Minikin V2 - 180W TC Box Mód

  • Doprava zdarma
4,8 na základě 23 hodnocení

Výborný Minikin je zpět v nové verzi. Asmodus Minikin V2 přichází s čipem GX-180-HT/UT, který kromě toho, že nabízí stejné vlastnosti šetřící baterie, dosahuje také vyššího výkonu a má pro Asmodus tolik typický dotykový displej. Celý popis

Růžová
Růžová
Skladem online
2 399 Kč
+ získáte 119 bodů Více informací

Výborný Minikin je zpět v nové verzi. Asmodus Minikin V2 přichází s čipem GX-180-HT/UT, který kromě toho, že nabízí stejné vlastnosti šetřící baterie, dosahuje také vyššího výkonu a má pro Asmodus tolik typický dotykový displej. S tím si díky intuitivnímu ovládání hravě nastavíte jakýkoliv režim a jeho parametry. To vše vám umožňují dvě baterie typu 18650 (nejsou součástí balení), které se vkládají za zadní magnetický kryt a poskytují dlouhou výdrž i vysoký výkon.

Nejen kvalitní materiály, ale také skvělý design zajišťuje, že se Minikin V2 velice pohodlně drží a především ovládá. K tomu slouží velké tlačítko a dotykový displej. Pouhými pár pohyby vyberete požadovaný režim, nastavíte potřebné hodnoty a vapujete. Ať už vyberete režim výkon s až 180W nebo teplotní režimy pro niklové, titanové a nerezové žhavící spirálky, nastavíte teplotní koeficient odporu TCR, případně teplotní faktor odporu TFR. Nechybí ani možnost nastavení výstupního výkonu v rámci teplotních režimů (až 120W) a vlastní křivky žhavení, se kterou dosáhnete přesně takového vapovacího požitku, jaký hledáte.

Pro správné a bezpečné používání doporučujeme zvolit dvě stejné a stejně staré baterie.

Obsah balení a parametry

1x Asmodus Minikin V2 180W
1x micro USB kabel

Obsah balení může být ještě upřesněn.

Rozměry: 81mm x 42mm x 40mm
Nastavitelný výkon: 5W-180W
Výstupní napětí: max. 7,5V
Vstupní napětí: 6,4V-9V
Nastavitelná teplota: 100°C-300°C / 212°F-572°F
Podporované režimy: VW/Křivka/TC-(NI/TI/SS)/TCR/TFR
Podporovaný odpor: 0,1Ω-2,5Ω
Baterie: 2x 18650 (alespoň 25A) – nejsou součástí balení
Výstupní proud: max. 45A
Nabíjení: micro USB port (5V/1A)
Závit: 510 a odpružený kontakt

Obsah balení a parametry

Baterie a nabíjení

Zadní magnetický kryt poskytuje rychlý přístup k prostoru pro dvě baterie typu 18650. Ty je tak možné v případě potřeby kdykoliv vyměnit. Pro nabíjení je možné využít micro USB port a baterie tak nabíjet přímo v zařízení.

Baterie a nabíjení

Displej a ovládání

Nová verze Minikin modu přichází s dotykovým displejem, se kterým je ovládání rychlejší a jednodušší. Stačí párkrát přejet prstem po displeji a vyberete potřebný mod. Snadno se také nastavují nejen klasické režimy, ale i křivka žhavení.

Displej a ovládání

Závit

Bezproblémovou kompatibilitu nabízí Minikin V2 s celou řadou atomizérů. Nerezový závit s odpruženým kontaktem má kolem sebe dostatek místa a vy si tak s modem užijete i atomizéry o průměru 25mm.

Závit
Pro přidávání dotazů je třeba být přihlášen.
4,8
Průměrné hodnocení tohoto produktu
(96 %)
Hodnotilo 23 uživatelů

Recenze produktu je zpřístupněna pouze registrovanému spotřebiteli, který produkt zakoupil v síti Vaprio. Zveřejňovány jsou všechny oprávněné recenze v plném znění s výjimkou těch, které obsahují vulgární a jiné výrazy odporující dobrým mravům.

Parametry
VýrobceAsmodus
Záruka24 měsíců
BarvaRůžová
S displejemAno
Podporované režimyNastavení výkonu, TC, TCR, Vlastní křivka žhavení
Výkon5 - 180 W
Šířka / průměr42 mm
Výška81 mm
Počet článků2
Typ baterie18650
Nahoru

Důležité informace


Zákaz prodeje elektronických cigaret osobám mladším 18 let.

Pro správné fungování webu a analýzu návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb společnosti Google (Analytics, reCaptcha) a od Vás potřebujeme souhlas s jejich využitím. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat (vyvolejte znovu okno přes odkaz "Cookies" v patičce webu).